The perfect guide to the casino

Vanvittige historier om en kæmpe fuckboy: ‘Paradise 2014’-vinder blev opdaget i KÆMPE utroskab, da han var sammen med ‘Paradise 2018’-babe

Foto: TV3


Martin, der vandt ‘Paradise Hotel 2014’ er en ægte fuckboy. Det fortæller Sarah Tiedt fra indeværende sæson af ‘Paradise Hotel’.

Martin var på skærmen i 2014, hvor han vandt det populære realityprogram ‘Paradise Hotel’, og han snød sin partner, da han smed kuglen ved 300.000 kroner.

Det er dog ikke kun i spil, at den dameglade fyr snyder, for han har også været sin flirt Sarah Tiedt fra ‘Paradise Hotel 2018’ utro.

Det fortæller den 24-årige kvinde til JuicyNews.

– Martin og jeg var sammen i ret lang tid, inden jeg tog afsted til ‘Paradise Hotel’, men det var ikke noget seriøst. Da jeg kommer hjem, er vi så sammen igen, men jeg opdager så, at han også en sammen med en imellemtiden og så mig igen bagefter, siger hun til JuicyNews.

Se billedet: Sådan så Sarah Tiedt ud før alle sine skønhedsoperationer

– Det er, hvad det er, men det er ret klamt, at han skifter rundt, siger hun og fortæller, at hun gav ham en chance til.

– Jeg gav ham så en chance, fordi han var oprigtigt ked af det. Jeg har en aftale med ham efter Reality Awards, at jeg bare kan komme derhjem efter, og jeg kører så til Hvidovre om aftenen, siger hun og fortsætter.

Læs også: ‘Paradise’-legende er Sarah Tiedts drømmefyr

– Da jeg banker på døren, har han en helt anden pige sovende. Han har ikke så meget at sige andet end, at ‘det ikke er så godt lige nu’, og siden har vi ikke snakket sammen, lyder det.

Se et billede af Martin her.

OVERSIGT

Scroll to Top