The perfect guide to the casino

Snyd og bedrag: Her er sandheden bag Yassers stemme på Loco


Det er ikke alt, der bliver vist på TV.

Finalen i ‘Robinson Ekspeditionen’ løb over stablen i mandags, og her skulle to skæres fra inden den endelige finale, og det skulle en jury bestående af udstemte deltagere blandt andet hjælpe med.

Efter fem stemmer havde Loco fået tre og Jamil to, og det var derfor op til Yasser, om han ville sende Loco direkte i finalen, eller om Loco og Jamil skulle dyste om finalepladsen.

KAN DU KENDE HAM? SÅDAN SER MATHIAS FRA EX ON THE BEACH UD I DAG

– Valget falder faktisk på baggrund af én ting, og det er på grund af jeres forsvarstale i dag. Min stemme falder på Loco, lød det fra Yasser i programmet.

Sådan forholdte det sig dog ikke i virkeligheden. Til Realityportalen fortæller Yasser, at ham og Loco kendte hinanden hjemmefra, og de havde aftalt at støtte hinanden, inden de tog afsted på ekspeditionen:

– Jeg kender Loco hjemmefra Danmark, hvor vi så hinanden privat. Vi havde lovet hinanden, at hvis vi stod i den situation, hvor der kom noget afgørende, så skulle vi støtte op om hinanden. Derfor faldt min stemme på Loco. Havde der siddet en som Michael eller en anden ved siden af, så havde Jamil helt klart fået min stemme, fortæller Yasser, der var en af ekspeditionen mest iøjnefaldende deltagere i denne sæson.

Utroligt billede: Sådan så Elvira Pitzners muskelbundt af en kæreste ud som 24-årig

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. Alle elsker Nikita Klæstrup: Nu smider hun BH’en og slipper brysterne løs i frækt outfit
3. Husker du Paradise-hunken Michael Lange? Sådan ser han ud i dag
4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Større fuckboi end Morten? Her er den nye ‘Ex on the Beach’-hunk

OVERSIGT

Scroll to Top