The perfect guide to the casino

Mads fra ‘Ex on the Beach’ er blevet udsat for dårlig behandling i villaen – nu har han posted overraskende story på Instagram


Mads Niebur taler endelig ud på de sociale medier.

Mads er kommet dårligt ind i villaen på Mauritius i det populære reality-program ‘Ex on the Beach’, hvor han især har haft nogle kontroverser med Mathias og Morten.

Læs også: Hun var MGP-stjerne som 10-årig: I dag er Emma 25 år og MEGA lækker – Se hende her

Nu har han posted en lang række storys på sin Instagram-profil, hvor han deler sine tanker om opholdet i villaen på Mauritius.

– Og alligevel er det lidt skræmmende, for man kan vel sige på en eller anden måde, at man bliver mobbet i den villa – set bortfra, at den i dag, der har vi det alle rigtig godt med hinanden, men at der er så mange, der kan relatere til hvad der sker inde i villaen, det er jo ret skræmmende, at der er så mange, der skal være udsat for de ting, lyder det fra Mads på en af sine storys, mens han fortsætter.

– Jeg synes da, det er stof til eftertanke, at vi alle skal prøve at være gode ved hinanden, i stedet for bare at slå dem der ligger ned og gå ind i en gruppe. Så hellere hjælpe dem allesammen, så er vi alle glade i hvert fald. Positiv energi, slutter den tidligere Paradise Hotel-deltager en af sine storys af.

Du kan se alle Mads’ videoer ved at klikke her, og derefter tjekke hans storys igennem.

Læs også: Iskold Lenny: Sådan var mit førstehåndsindtryk af Nadja

Læs også: ‘Ex on the Beach’-babe har VANVITTIG krop – Og er kærester med Paradise Hotel-legende

Læs også: Køligt: Klæstrup og veninderne viser bryster foran ældre herre

OVERSIGT

Scroll to Top