Fetterlein blev droppet til "Min fede træner": Jeg sad på toilet hele tiden og fik en hæmoride

The perfect guide to the casino

Fetterlein blev droppet til “Min fede træner”: Jeg sad på toilet hele tiden og fik en hæmoride

Det var ikke nemt for Frederik Fetterlein at tage på.

Frederik Fetterlein er 46 år og står stadig skarpt. Det kan han takke sin krop for, da det umiddelbart ikke er muligt for ham at tage på. Normalt lever han af grøntsager, juice og laks, men selv efter at have spist meget usundt og drukket masser af sodavand, så lykkedes det ham ikke at tage på.

Læs også: Juventus-spillerne ville få en Ferrari for at vinde Champions League – Real Madrid-spillerne får denne vilde gave

Det forsøgte han ellers, da han skulle medvirke i TV3-programmet “Min fede træner”. Målet var at tage 20 kilo, men han fik kun taget 2,5 kilo på og blev derfor droppet.

– Jeg troede bare, at jeg kunne stoppe med at træne i 14 dage, og så havde jeg taget på. Men sådan var det ikke. Min krop reagerede ikke særlig godt på den usunde mad. Jeg blev sur og træt og sked det ud hele tiden, fortæller Frederik Fetterlein til Se og Hør, der også kan fortælle, at det tidligere tennises også fik en hæmoride.

Fetterlein fortæller yderligere, at han har lært, at det svært at tage på, hvis man er tynd og svært at tabe sig, hvis man er tyk.

Læs også: Real Madrid-stjernes usmagelige aktion: ‘Han fortjener ikke et tillykke’

Læs også: Ingen Champions League-finale til Dolberg? Kæresten har lige postet dette billede

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top