The perfect guide to the casino

Premier League-stjerner var iskolde: Fløj 22 modeller ind for at fejre storsejr

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Der er forskellige måder at fejre sejre på, og nu har en række af Manchester City-stjernerne givet deres bud på en god måde at gøre det på.

På nuværende tidspunkt er Manchester City i kamp mod Crystal Palace, men i sidste søndags spillede Manchester City mod Aston Villa, hvor det blev til en 1-6 sejr. Den sejr blev fejret på fin maner da flere af City-stjernern fløj 22 italienske modeller til Manchester, for at feste og hygge.

Her blev de indlogeret på Mere Golf Resort i Knutsford, der koster omkring 1300 kroner pr. nat. Ifølge Daily Mail, havde Pep Guardiola godkendt begivenheden, og mediet melder også om, at folk tæt på klubben har været med til at arrangere det.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Hvilke Manchester City-stjerner der var med til arrangementet nævnes ikke, men til gengæld bliver flere af modellernes navne nævnt. En af dem, der deltog i arrangementet var Marta Tejada, der ikke er bange for at vise formerne frem på sin Instagram. På sin Instagram hyggede hun sig også i Manchester, hvor hun blandt andet blev filmet poppe champagne i sengen.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

En af de andre besøgende var den storbarmede Amira Paula, som du kan se meget mere til her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top