The perfect guide to the casino

Åge Hareide med vild afsløring: Overvejer overraskende træk efter EM 2020

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Det er stort set lige meget, hvor godt det danske landsholds helt præcist gør det til EM 2020. Åge Hareide vil blive husket som en succes.

Selvom han tidligere er blevet haglet ned af flere kritikere, for ikke at spille underholdende nok fodbold, så taler resultaterne for sig selv. Det danske landshold er ubesejret i 34 kampe i streg, hvis man ikke tæller landskampen af ‘vikar-landsholdet’ med, hvor hverken Åge eller spillerne var med, og det er altså tæt på ‘verdensrekorden’. Den lyder nemlig på 35 kampe uden nederlag og er sat af Spanien og Brasilien. Udover dette, så har Åge Hareide kvalificeret Danmark til både VM 2018 og EM 2020.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Rekorden for flest ubesejrede kampe, går Åge Hareide benhårdt efter, og selvom det er blevet til 34 kampe i streg uden nederlag, så får han ikke lov til at fortsætte som landstræner efter EM i 2020. Derfor skal han snart finde ud af, hvad næste skridt er, og efter Lars Lagerbäck forlængede sin kontrakt med det norske landshold, er den mulighed død. Derfor åbner Åge Hareide nu op for, at et karrierestop godt kan komme efter EM 2020.

– De har ikke spurgt mig(om det norske landstræner job, red.), men det kan godt være, at jeg havde sagt nej, hvis forespørgslen kom. Det er ikke sådan, at jeg absolut skal være i det her job. Lige nu overvejer jeg faktisk at stoppe helt. Jeg bliver 67 år næste år, og hvis jeg skal have et fritidsliv, før jeg segner, er det noget, jeg må begynde at tænke over, siger Hareide til Dagbladet.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Åge Hareide har været på farten i rigtig mange år, og derfor frygter han også, om et karrierestop overhovedet er det rigtige, til trods for, at han er fyldt 66 år.

Jeg frygter det stille liv. Jeg får angst af bare at tænke på det. Det er godt at have ferie og fri, fordi man lader op og skal i gang igen. Men jeg har aldrig prøvet det at have fri permanent. Det er en skummel tanke, siger Hareide til mediet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top