Real Madrid, Tottenham, Liverpool og flere andre: Her har du fredagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Real Madrid, Tottenham, Liverpool og flere andre: Her har du fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du fredagens rygtebørs.

David Beckham har fået kig på en træner til sit nye hold i den amerikanske liga (MLS), Inter Miami. Det er ifølge Daily Telegraph den tidligere franske verdens- og europamester, Patrici Vieira, der på klubplan især er kendt for at have vundet tre mesterskaber med Arsenal.

Federico Valverde har gjort det flot for Real Madrid, og nu har den 21-årige uruguayanske midtbanespiller forlænget sin kontrakt med den spanske hovedstadsklub, så den nu udløber i 2025. Ifølge MARCA her der en frikøbsklausul i kontrakten på ikke mindre end 750 millioner euro (5,5 milliarder kroner).

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Både Jan Vertonghen og Toby Alderweireld har været rygtet på vej væk fra Tottenham, men efter José Mourinhos udnævnelse som ny manager i klubben, vil de belgiske forsvarere ifølge NBC måske alligevel gerne forlænge. Derimod bliver det sværere med Christian Eriksen, der ligesom belgierne har kontraktudløb til sommer.

Liverpool er brændt varme på Fiorentinas 22-årige offensivspiller, Federico Chiesa, men det er Juventus og Inter også. Han er søn af den tidligere Parma-, Sampdoria- og Fiorentina-spiller Enrico Chiesa. Calciomercato har mere om denne sag.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Hertha Berlin hyrede tidligere på ugen som bekendt Jürgen Klinsmann, som ny træner for den tyske hovedstadsklub. Men den tidligere verdens- og europamester har kun kontrakt til næste sommer. Derefter håber klubben ifølge Kicker at ansætte Niko Kovac, der i sidste sæson gjorde Bayern München til tyske mestre, men som for nylig blev fyret.

Bayern München håber til gengæld ifølge franske le10sport at hyre Thomas Tuchel som deres nye træner til næste sæson. Tyskeren er træner for de franske mestre, Paris Saint-Germain, men han har en fortid i bl.a. Borussia Dortmund.

Den tidligere Manchester City-spiller, Aleksandar Kolarov, der nu spiller i italienske Roma, kan ende i den tyrkiske klub, Fenerbahce. Den historie har calciomercato.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top