The perfect guide to the casino

Barcelona-stjerne færdig for i år: Hvorfor bliver HAN skadet hele tiden?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Ousmane Dembélé får ikke flere kampe i 2019, og holdkammeraten i FC Barcelona, Luis Suárez, kan ikke forstå, hvorfor franskmanden bliver skadet hele tiden.

Allerede efter 24 minutter af onsdagens Champions League-kamp mod Borussia Dortmund måtte Ousmane Dembélé udgå på grund af en skade. Han blev erstattet af sin franske landsmand, Antoine Griezmann, der scorede et af hjemmeholdets mål i 3-1 sejren.

Ousmane Dembélé har pådraget sig en muskelforstrækning, og den holder ham ude i resten af 2019. I den nuværende sæson har fløjspilleren kun været i startopstillingen fem gange – bl.a. fordi han har været skadet.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Hvorfor bliver han skadet hele tiden? Nu må klubbens lægesektor og han selv finde en løsning på det her, sagde klubbens angrebs-es, Luis Suárez efter kampen til SPORT. Det skriver AS.

– Hver gang. han er blevet klar, bliver han skadet igen. De må finde ud af, hvorfor det sker. Vi håber, at han snart er klar igen, siger uruguayaneren.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Den nu 22-årige Ousmane Dembélé kom til FC Barcelona fra netop Borussia Dortmund i sommeren 2017 for 105 mllioner euro (750 millioner kr.) plus forskellige bonus-beløb. Han er aldrig blevet et stort hit – bl.a. fordi han har været meget skadet.

Det er dog også kommet frem, at han lever en meget useriøs livsførelse med forkert kost og videospil til langt ud på natten. Det har ført til, at hans agent er flyttet til Barcelona for at holde ham lidt i ørerne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top