The perfect guide to the casino

Kæmpetalent har frit valg på alle hylder: Forhandler med syv af Europas storklubber

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Kai Havertz fra Bayer Leverkusen har på det nærmeste frit valg på alle hylder. Hans agent forhandler med syv af Europas største klubber.

Det vil være en overraskelse af de helt store, hvis Kai Havertz stadig spiller i Bayer Leverkusen til næste sæson. Den 20-årige midtbanespillers agent forhandler med ikke færre end syv af Europas storklubber.

Det er Real Madrid, FC Barcelona, Liverpool, Chelsea, Bayern München og begge Manchester-klubber. Det skriver den spanske sportsavis AS med tyske Bild (kræver login) som kilde.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

ifølge Bild er Bayern München og FC Barcelona favoritter til at løbe med hans underskrift. Hvis det ender med, at den fyrede Tottenham-manager, Mauricio Pocehttino, ender i Bayern München, vil det trækker op, da Kai Havertz skal være en stor fan af argentineren som træner.

Overgangssummen skal lyde på 130 millioner euro (950 millioner kr.). Det er dermed ikke så lidt over det tilbud, som Bayer Leverkusen sagde nej til i sommer fra Bayern München på 30 millioner euro plus bonusser.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I sidste sæson lavede Kai Havertz 17 mål og fire assister i Bundesligaen. I denne sæson er det blevet til ti kampe og mere beskedne to mål.

Ifølge Bild vil vil Kai Havertz gerne have sin fremtid parat snart, men han vil gerne vente med et skifte til næste sommer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top