The perfect guide to the casino

Jose Mourinho fik sin debutsejr: En stjerne var ustyrlig i 1. halvleg – Dette sagde Mourinho til ham inden kampen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Tottenham sprængte i den grad en bombe, da de valgte at fyre Mauricio Pochettino og ansætte Jose Mourinho kort efter. I dag var det så tid til, at Jose Mourinho skulle debutere som træner.

Og man må da sige, at det var et helt forvandlet Tottenham-hold, der mødte op til kampen på London Stadium mod West Ham. Jose Mourinho startede uden danske Christian Eriksen, og det gav da også pote. Efter fire minutter fik anfører Harry Kane bolden i kassen, men her blev der korrekt dømt for offside.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

I stedet skulle vi frem til det 36. minut, før Jose Mourinhos Tottenham, scorede deres første mål. Dele Alli sendte en flot aflevering i dybden til Heung-Min Son, der var utrolig sikker i sin sag, og sendte udeholdet i front. Kort inden pausen skulle det også blive 0-2. Dele Alli nåede en bold inden den røg ud af spil, og sendt afleveringen videre til Son. Sydkoreaneren sendte et indlæg ind til Lucas Moura, der kunne score til 0-2.

I starten af 2. halvleg skulle Harry Kane også komme på tavlen, efter Serge Aurier smækkede et indlæg ind til anføreren. West Ham skabte dog lidt spænding da de scorede til 1-3 i det 73. minut. Dog ikke nok spænding, for selvom man fik bolden i kassen igen til 2-3, da Declan Rice scorede, så blev der dømt offside efter VAR. I kampens sidste minut pyntede Angelo Ogbonna på kampen, da han scorede til 2-3. Dermed snuppede Tottenham en 2-3 sejr.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Og tilbage til Dele Alli. Han var nemlig en af de spillere, der spillede helt forrygende i 1. halvleg og starten af 2. halvleg. Inden kampen afslørede Mourinho, hvad han havde snakket med Alli om, og noget tyder på, at den samtale var en kæmpe succes.

– Jeg har snakket med ham, og jeg spurgte ham om, han er Dele eller Deles bror. Han sagde, at han var Dele. Okay sagde jeg, så spil som Dele. Jeg synes, han potentielt er en fantastisk spiller. Nu skal jeg taktisk skabe en situation, som han er glad for. Give ham den rette dynamik og forberede ham fysisk, for han har haft nogle alvorlige skader og er ikke i topform, sagde Mourinho inden kampen ifølge Football London.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top