Juventus, Tottenham, Arsenal og flere andre: Her har du onsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Juventus, Tottenham, Arsenal og flere andre: Her har du onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du onsdagens rygtebørs

Cristiano Ronaldo kan ende i Paris Saint-Germain eller i portugiserens tidligere klub, hvis superstjernen forlader Juventus til sommer. Den historie har calciomercato mere om.

West Ham har ifølge Daily Mirror kig på den tidligere Newcastle-, Liverpool- og Real Madrid-træner, Rafael Benitez, i tilfælde af, at London-klubben kommer i den situation, at den fyrer nuværende manager, Manuel Pellegrini. Rafael Benitez har trænet kinesiske Dalian Yifang, siden han i sommer forlod Newcastle.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Tottenham regner ikke med at sælge målslugeren Harry Kane. Men den tidligere Tottenham-forsvarer, Pascal Chimbonda, siger ifølge goal.com, at hvis han alligevel skal sælges, regner Tottenham med at få lige så meget for sidste års VM-topscorer, som FC Barcelona i sin tid fik, da de solgte Neymar til Paris Saint-Germain. Det er 1,6 milliarder kroner.

Gerard Deulofeu vil ifølge calciomercato gerne til AC Milan, når transfervinduet åbner til januar. Spanieren spiller nu for Watford, men han har tidligere været lejesvend i AC Milan, mens han spillede for Everton. Han kommer oprindeligt fra FC Barcelona.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Arsenal er ude efter Leicesters nigerianske midtbanespiller, Wilfried Ndidi. Den historie har Football London meget mere om.

Samme Arsenal skal være i kontakt med faderen til den kun 17-årige Reinier Jesus, der er midtbanespiller i den brasilianske klub, Flamengo. Den historie har britiske Metro. Manchester City er også med i kapløbet om stortalentet.

Metro har også en historie om, at Chelsea melder sig ind i kapløbet om Genks norske midtbanespiller, Sander Berge. Hidtil har Napoli og Liverpool .- som Genk begge har mødt i denne sæsons Champions League – været favoritter til at sikre sig hans underskrit.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top