The perfect guide to the casino

Sådan spiller du med på kampen: U21 taber ikke i Ukraine

Foto: Ritzau Scanpix


Danmark har fået en perfekt start på kvalifikationen til EM for U21-landshold i 2021. Og den fortsætter ude mod Ukraine.

Tre slutrunder i træk har Danmark haft på U21-plan, og det kan meget vel blive til den fjerde slutrunde på stribe, for Danmark har lagt fra land med tre sejre i træk.

I fjerde kamp går det løs mod Ukraine, der ikke ligner et hold, der kommer med til slutrunden i Ungarn og Slovenien i sommeren 2021.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Ukraine har vundet en kamp, men det var hjemme mod puljens prügelknabe, Malta. I de to andre kampe har de tabt 0-2 hjemme til Finland og 0-3 ude mod Rumænien. Og det imponerer jo ikke for alvor nogen.

På Betfair kan du købe et odds på dansk sejr i Ukraine på 2,15. Det er et pænt odds i betragtning af holdenes hidtidige resultater – og fordi hjemme- og udebane ikke betyder helt lige så meget som på A-landsholdsniveau.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Skal man sige noget dårligt om de danske drenge, må det være, at alle holdets tre sejre indtil videre har været på et mål. Derfor kan man måske ikke helt udelukke hverken 0-0 eller 1-1 i Ukraine.

Du kan gardere dig mod den slags, hvis du i stedet køber et odds på Danmark til odds 1,85 med draw-no-bet.

Det betyder, at du får pengene 1,85 gange tilbage, hvis Danmark vinder. I tilfælde af uafgjort, får du dit indskud tilbage. Det er også værd at gå efter.

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top