The perfect guide to the casino

Tidligere italiensk stjerne: ‘Cristiano Ronaldo kunne have fået to års karantæne for det’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Cristiano Ronaldo var alt andet end tilfreds, da han blev skiftet ud i det 55. minut i Juventus’ 1-0 sejr over AC Milan.

Den portugisiske superstjerne var så utilfreds, at han valgte at forlade stadionet før kampen var slut. Dermed så han ikke, hvordan Paulo Dybala, der netop blev skiftet ind i stedet for Cristiano Ronaldo, scorede kampens eneste mål og dermed sendte Juventus tilbage på 1. pladsen. Efter kampen var træner Maurizio Sarri dog hurtig til at afvise en eventuel krise, eftersom Cristiano Ronaldo var noget rasende på ham efter udskiftningen.

– Vi må takke Ronaldo, fordi han ofrede alt for at være klar på banen i aften i en svær situation. Han gjorde alt han kunne for at spille, men jeg så, at han ikke var helt frisk og tænkte, at det var bedste at skifte ham ud.

– Det er kun normalt, at en spiller bliver irriteret over at blive skiftet ud, især når man har arbejdet så hårdt for at være der, sagde Sarri ifølge The Sun, og afslørede også, at det var grundet knæproblemer, at Ronaldo blev skiftet ud.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Efter det kom frem, at han forlod kampen før tid, har den tidligere AS Roma og Sampdoria-spiller Antonio Cassano afsløret, at det kunne have kostet Ronaldo en karantæne på hele to år.

– Forlod han før kampen var slut? Det kan du ikke gøre, fordi der er anti-doping kontrol. Jeg blev nødt til at gå tilbage(Cassano har selv tidligere forladt stadionet efter en udskiftning før tid, red.), for at undgå en karantæne på to år, har Cassano udtalt ifølge det italienske tv-show Tiki Taka.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

I sidste ende, var det nok ikke grundet doping, at Ronaldo forlod banen før tid, men det kunne ifølge den tidligere italienske landsholdsstjerne, altså have kostet dyrt, hvis han blev idømt den hårdeste straf.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top