The perfect guide to the casino

Så du den? Ståle og FCK-stjernen sviner Viktor Fischer til: Og så bliver han taget ud ét minut efter

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der var stort set intet, der fungerede for FC København søndag aften, da man mødte FC Midtjylland i topbraget i Superligaen. Her endte man med at blive sendt hjem med et 4-1 nederlag, og blev udspillet i store dele af kampen.

Det virkede ikke til, at det var 1. pladsen mod 2. pladsen, da FC Midtjylland totalt dominerede FC København på stort set alle parametre. En af de FC København-stjerner, der endnu en gang ikke ramte niveauet, var Viktor Fischer. Han er i en længere periode blevet svinet til for dårlige præstationer af fansene, og nu tyder det også på, at både Ståle Solbakken og nogle af de andre FC København-spillere har fået nok.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Bagud 4-1, fik FC København en kontra, hvor Viktor Fischer førte bolden frem. Hvis blot han havde sendt en aflevering videre til Michael Santos, ville han stort set være fri foran målmanden, men bolden blev ikke spillet fra Fischer. Efterfølgende slog Santos ud med armene, og gik rundt imens angrebet fortsatte, og i sidste ende signalerede han ud til bænken, at der skulle skiftes ud.

Et minut senere var det dog Viktor Fischer, der blev pillet ud, og her har flere spekuleret i, at Santos enten selv ville ud, eller have Fischer ud med det samme. Træner Ståle Solbakken kommenterede også på situationen bagefter, og her var der alt andet en roser til Fischer.

– Ja, men jeg tror også, at du havde været frustreret, hvis du havde været tre mand alene med modstanderens målmand. Viktor får ikke ilt til hjernen, så han bare kan aflevere bolden. Men det er heller ikke tilfældigt, for jeg tror simpelthen ikke, at Viktor i dag kan overkomme at udføre det. En lille aflevering, og vi havde været alene med målmanden. Det var meget symbolsk for meget af det, der skete i dag.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det var dog ikke kun Viktor Fischer, der fik en lille kommentar med på vejen fra Ståle Solbakken. Også Jens Stages position ved Erik Sviatchenkos mål blev der kommenteret på.

– Vi har været perfekte på dødbolde i hele sæsonen. I dag er Jens Stage halvanden kilometer fra Sviatchenko ved 4-1-målet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top