Zlatan, Timo Werner og mange flere: Her er mandagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Zlatan, Timo Werner og mange flere: Her er mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du mandagens rygtebørs.

Den tidligere Juventus-træner, Massimiliano Allegri, skal være manden, der overtager i Bayern München. Det skriver engelske Daily Mail.

Zlatan Ibrahimovic skal være på vej til den italienske Serie A-klub, Bologna. Hans kontakt med Los Angeles Galaxy udløber til januar, og han vil ikke forlænge den. Italienske Gazzetta dello Sport har historien.

Chelsea er stærkt interesserede i Lazios serbiske midtbanespiller, Sergej Milinkovic-Savic. Det skriver calciomercato.com Det kan dog tidligst blive til sommer, da Chelsea stadig har forbud mod at købe spillere, når transfervinduet åbner i januar.

Manchester United kan til gengæld få glæde af West Hams Declan Rice allerede til januar. Manager Ole Gunnar Solskjær har ifølge bleacherreport.com ledelsens opbakning til at bruge 100 millioner pund (860/millioner kroner) på den 20-årige midtbanespiller.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Samme Manchester United skal også være parate til at betale frikøbsklausulen for angriberen Lautaro Martinez i Inter. Det skriver calciomercato.com, der citerer spanske Don Nalon for oplysningen. Frikøbsklausulen er på 110 millioner euro (800 millioner kroner).

Og mere Manchester United. De vil gøre alt for selv at sikre sig RB Leipzig-angriberen Timo Werner for næsen af Liverpool. Den historie har Daily Mail.

FC Barcelona fører ganske vist den spanske liga, men holdet virker ikke overbevisende og tabte seneste 1-3 ude mod Levante. Det har betydet, at Ernesto Valverdes trænersæde er blevet varmt. Klubbens tidligere hollandske storspiller, Ronald Koeman, bliver nævnt som mulig ny træner, men den nuværende hollandske landstræner afviser selv, at det kan blive før næste års EM-slutrunde. Den historie har goal.com

Real Madrids træner, Zinédine Zidane, har ifølge sportwitness.co.uk bedt om penge til at købe den 18-årige franske forsvasspiller, William Saliba, af Arsenal, som har købt hm af Lyon, der selv har lejet Saliba i denne sæson af Arsenal. Han har altså sin debut for Arsenal til gode.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top