Medie: Huge Lloris fremtid i Tottenham er usikker - Klar til at smide 300 mio. kroner for denne stjernekeeper

The perfect guide to the casino

Medie: Huge Lloris fremtid i Tottenham er usikker – Klar til at smide 300 mio. kroner for denne stjernekeeper

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Tottenham har ikke haft mange marginaler på deres side i denne sæson, hvor man halter lidt efter både spillemæssigt og resultatmæssigt.

Den erfarne keeper Hugo Lloris, der har været i klubben siden 2012, har været en af de Tottenham-spillere, som i den grad ikke har levet op til sit normale niveau. Den 32-årige keeper har haft noget af et formdyk, og da han så blev skadet og er ude i ihvertfald hele 2019, står Tottenham med lidt af et keeper problem. 27-årige Paulo Gazzaniga har nu fået tjansen som keeper for London-klubben.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det startede ikke særligt kønt, da han i kampen, hvor Hugo Lloris blev skadet, ikke så godt ud, da Brighton scorede kort efter indskiftningen. Men i kampen mod Liverpool, stod Paulo Gazzaniga i den grad en god kamp, der fik mange til at tænke, at han på lang sigt kunne være den perfekte erstatning for Hugo Lloris, hvis han ikke kommer tilbage til sit gamle niveau efter sin skade.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Nu melder The Sun så om, at Tottenham i den grad overvejer at hente en keeper, som kan konkurrere om pladsen på målet, og her har de også fundet deres mand. Ifølge mediet er der tale om den 23-årige Andre Onana fra Ajax. Onana har været i Ajax siden 2015, og med kontraktudløb i 2022, skal der en stor pose penge på bordet, hvis Ajax skal sælge ham. The Sun melder om, at prisen på Onana er omkring 35 millioner pund eller omkring 300 millioner kroner.

Andre Onana har spillet 159 kampe for Ajax. Her er det blevet til 69 clean sheets og 135 mål lukket ind.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top