Manchester United jagter Juventus-stjerne: Nu får de modstand af PSG

The perfect guide to the casino

Manchester United jagter Juventus-stjerne: Nu får de modstand af PSG

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Det kører bestemt ikke på skinner for Manchester United i denne sæson, og Ole Gunnar Solskjær skal til at oppe præstationerne, hvis han ikke ligesom de sidste mange United-managers, skal have sparket.

I går blev det til endnu et nederlag, da man tabte med 1-0 til Bournemouth på udebane. Et af problemerne for Manchester United har været at få scoret nogle mål, og da man solgte Romelu Lukaku til Inter, blev der ikke hentet en erstatning ind. Lukaku har omvendt banket kasserne ind for Inter i denne sæson, og derfor bliver der på rygtebasis sendt forstærkninger til Manchester United allerede til januar.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

En af de andre positioner, hvor man også vil forstærke sig, er på midtbanen. Her har Paul Pogba døjet med lidt skader, og de erstatninger man har haft, har slet ikke præsteret. Den tidligere Liverpool-spiller og nuværende Juventus-spiller, Emre Can, er tidligere sat i forbindelse med et skifte til Manchester United, da han ikke er helt tilfreds med mængden af spilletid i Italien.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Nu melder Corriere dello Sport om, at Manchester United får konkurrence fra PSG, der også skulle være interesseret i den 25-årige tysker, der har kontraktudløb i 2022. Emre Can har siden skiftet fra Liverpool, spillet 41 kampe for Juventus. Her er det blevet til fire mål, en enkelt assist og 11 gule kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top