Han har spillet i FC København i over fem år: Nu åbner han op for et skifte

The perfect guide to the casino

Han har spillet i FC København i over fem år: Nu åbner han op for et skifte

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


FC Københavns skadesliste er heldigvis ved at blive mindre og mindre, efter de i en længere periode har måtte undvære en masse profiler.

En af de spillere, der har været ude med en skade i langt tid, er den 37-årige keeper Stephan Andersen. Problemet for Stephan Andersen er bare, at FC København denne sommer hentede Sten Grytebust og Karl-Johan Johnsson, der i den grad sidder tungt på de to konkurrerende pladser om målet i København. En kamp som Kalle Johnsson ser ud til at have et lille overtag i på nuværende tidspunkt.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Derfor hænger FC København fremtiden også i en lidt tynd tråd for Stephan Andersen, hvis kontrakt udløber til nytår. Til den tid vil han have fyldt 38 år, og derfor kan der ikke være mange år tilbage i karrieren på højeste niveau. Selvom Stephan Andersen gerne vil blive i FC København, så udelukker han i den grad ikke, at han godt kunne tænke sig at prøve et nyt eventyr, hvis det rigtige tilbud kommer.

– Jeg har ikke hørt noget fra FCK, og der er ikke nogen garantier i fodbold. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er utrolig glad for at være i FC København, og hvis de ser en mulighed for mig på- eller udenfor banen, vil jeg lytte til det. Det er en super klub med nogle gode mennesker, men vi må se, hvad der sker. Jeg lukker ikke nogle døre, så det kunne sagtens være en mulighed at finde en rolle til mig udenfor banen. Jeg vil gerne lave noget inden for fodbold, når min aktive karriere er forbi, og om det skal være i FCK eller et andet sted, må tiden vise, lyder det fra Stephan Andersen til tipsbladet.dk.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

En anden FC København-keeper, der stoppede sin aktive karriere og fortsatte i klubben er Kim Christensen, der den dag i dag, er målmandstræner i FCK. Stephan Andersen har i løbet af karrieren spillet for Hvidovre, AB, Charlton, Brøndby, Evian, Real Betis og GO Ahead Eagles, inden han i 2014 skiftede til FC København.

I FC København er det udover tre danske mesterskaber og tre pokaltitler, også blevet til 107 kampe. Her har han lukket 92 mål ind og hold clean sheet 48 gange.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top