The perfect guide to the casino

Ståle kritiserede Brøndby: Nu svarer Carsten V. Jensen igen – Den her position er i ikke bedre end os

Foto: Ritzau Scanpix



Efter FC Københavns 4-2 sejr over Silkeborg i Telia Parken, udtalte Ståle Solbakken sig om et interessant emne i studiet efter kampen.

Her kom de nemlig på transferstrategier, og her endte Ståle Solbakken med blandt andet at udtale sig om forsvarssituationen i Brøndby kontra FC København. Brøndby har denne sommer opgraderet deres centrale forsvar gevaldigt, da man har hentet den 25-årige Andreas Maxsø og den 25-årige Sigurd Rosted. FC Københavns strategi er dog lidt anderledes, da man leder efter yngre spillere, som eksempelvis Denis Vavro(23 år) og Victor Nelsson(20 år).

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Hvis vi skal klare os i Europa, så må vi købe spillere i en vis alder, fordi vi skal sælge dem bagefter. Jeg er ikke i tvivl om, at eksempelvis de to midtstoppere, som Brøndby har købt, Maxsø og Rosted, de kommer til at spille en bedre første halvsæson, end Denis Vavro gjorde. Så kommer de til at spille lige så godt som Denis Vavro i det næste halve år, og så kommer de ikke til at være i nærheden af Vavro det næste år. Fordi Denis Vavro er yngre, har større potentiale og koster mere, lød det fra Ståle Solbakken i studiet efter sejren over Silkeborg.

Den udmelding kunne Carsten V. Jensen, fodbolddirektør i Brøndby, ikke undgå at skulle kommentere på, da han gæstede studiet efter Brøndbys nederlag til SønderjyskE. Her giver han Ståle Solbakken ret i nogle ting, men understreger også, at de ligepræcis på positionen i midterforsvaret, ikke ville have nogle af FC Københavns spillere kontra de spillere, som Brøndby har på kontrakt ligenu.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Imens FC Københavns midterforsvar primært består af Andreas Bjelland, Victor Nelsson og Sotirios Papagiannopolous, så er Brøndbys bestående af Sigurd Rosted, Andreas Maxsø, Hjörtur Hermannsson, Anton Skipper samt den skadede Joel Kabongo. Hvilket forsvar der er bedre, kan de to hold få lov til at bevise på næste søndag, når derbyet mellem de to mandskaber skydes igang på Brøndby Stadion.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top