The perfect guide to the casino

Jon Dahl Tomasson afslører: Dette job skal jeg have efter landstrænerjobbet

Foto: Ritzau Scanpix



Det er ingen hemmelighed, at Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson skal ud og finde sig et nyt job i 2020, når EM er slut.

Her udløber deres kontrakt nemlig med landsholdet, og den ved de allerede nu, ikke bliver forlænget, da Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst er blevet ansat. Den nuværende assistenttræner for landsholdet, ligger heller ikke skjul på, hvad hans fremtid byder på, hvis det altså står helt til ham selv.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det er til bold.dk, at Jon Dahl afslører, at han har planer om at være cheftræner og ikke assistenttræner, når næste underskrift skal sættes på fremtiden.

– Der er ingen tvivl, om at jeg vil være cheftræner. Det er der slet ingen tvivl om. Jeg er ikke en assistenttræner. Når vi når så langt, så skal jeg nok komme ud med noget. Lige nu koncentrerer jeg mig om landsholdet, udtalte Jon Dahl Tomasson til bold.dk.

Han siger dog ikke, om han allerede har et land eller klub i sigte, men blot, at han absolut har planer om at være cheftræner fremover, og er derfor færdig med assistenttræner job, hvis det stod til ham selv. Den 43-årige tidligere angriber, har været assistenttræner i Vitesse og Excelsior i Holland, samt cheftræner i Excelsior og Roda.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

I både Excelsior og Roda, blev det kun til henholdsvis 25 og 17 kampe som cheftræner, og derfor har han altså størstedelen af hans trænererfaring som assistenttræner.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top