The perfect guide to the casino

Kroatien – Brasilien spilforslag: Dette guldodds skal du spille på

Kamp: Kroatien – Brasilien
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 1,96
Bookmaker: Mr Green

 

Følg spilforslaget hos Mr Green >>

 

Det er endelig tid til kvartfinalerne ved dette års VM-slutrunde i Qatar, og den første kamp står mellem finalisterne fra 2018, Kroatien, og de femdobbelte vindere, Brasilien. Sydamerikanerne er favoritter, men Kroatien har gang på gang vist, at de aldrig må undervurderes.

Kroatien er videre til kvartfinalen efter en sejr i straffekonkurrence over Japan i ottendedelsfinalen. Selvom Kroatien var storfavoritter inden kampen, holdt det altså hårdt for dem at få sejren i land. Det var dog i sidste ende fortjent, at finalisterne fra turneringen i Rusland gik videre. På trods af de nu står i kvartfinalen, er det svært ikke at sidde med en følelse af, at kroaterne ikke for alvor har fundet deres spil endnu. I gruppespillet formåede de kun at slå Canada, og i alt er tre af deres fire kampe ved VM endt med uafgjort.

Hos Brasilien ser det noget bedre ud. Brasilianerne sikrede deres førsteplads i puljen allerede efter to kampe, og de kunne derfor spare alle profilerne i den sidste gruppespilskamp imod Cameroun. I ottendedelsfinalen gjorde de derudover kort proces imod Sydkorea, som de bankede med 4-1. De samba-dansende  brasilianere kommer derfor til denne kamp med både friske ben og masser af selvtillid. Derudover gjorde Neymar comeback i ottendedelsfinalen efter, at han blev skadet i den første gruppespilskamp.

Brasilien er store favoritter her, men vi forventer alligevel en tæt kamp. Kroatien er ikke et dårligt hold overhovedet, og de vil gøre livet svært for sydamerikanerne. Kroatien er velorganiserede og kyniske, og vi regner med en lavt scorende kamp. Odds 1,96 på under 2,5 mål hos Mr Green er mere end godkendt.

 

Følg spilforslaget hos Mr Green >>

OVERSIGT

Scroll to Top