The perfect guide to the casino

Holland – Argentina spilforslag: Bookmaker i julehumør med GAVEodds

Kamp: Holland – Argentina
Spilforslag: Over 1,5 mĂĄl
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Spil gaveoddset hos ComeOn her >>

 

I kvartfinalen får vi en gentagelse af VM-finalen fra 1978, når Holland møder Argentina. Dengang vandt argentinerne foran deres eget hjemmebanepublikum, og nu er det måske tid til revanche for Oranje? Uanset hvad så har vi en spændende kamp foran os, hvor vi regner med masser af mål.

Holland er vanen tro gået langt ved denne slutrunde, og de har gjort det i overbevisende facon. De vandt deres pulje let, og i ottendedelsfinalen gjorde de kort proces imod USA. Det hører dog med til historien, at Luis van Gaals tropper endnu ikke har mødt nævneværdig modstand ved denne slutrunde. Vi mangler simpelthen at se Holland imod de allerbedste mandskaber, hvorfor denne kamp bliver rigtig interessant. Uanset hvad har hollænderne dog gjort det godt. Deres offensiv har kørt på skinner, og det er blevet til hele otte mål i deres fire VM-kampe indtil videre. Angriberen Gakpo har været en af slutrundens store oplevelser, og han vil uden tvivl også komme til chancer her.

Argentinerne har haft en besynderlig slutrunde. De startede med at tabe til Saudi Arabien, men herefter formåede de at hæve niveauet og afværge fiaskoen. Argentina har faktisk vundet deres seneste tre kampe, og de har slået to stærke hold i Polen og Mexico. Sidst Argentina og Holland mødtes ved en VM-slutrunde, vandt Argentina også. Det var i semifinalen i 2010, hvor argentinerne gik videre efter straffekonkurrence. Denne turnering er Lionel Messis sidste VM-slutrunde, og den lille troldmand virker opsat på at gå hele vejen denne gang. Han slider og slæber for holdet, og han formår virkelig at hive sine holdkammerater med fremad.

Vi forventer en underholdende og intens kamp her. Begge hold er fremragende offensivt, og vi forventer masser af mål. Odds 2 på, at der kommer mindst to mål i kampen fra ComeOn, er en kæmpe gave, og den tager vi.

Oddset er et såkaldt odds boost fra bookmakeren. Det kan benyttes af alle spillere, både nye og eksisterende. Du kan spille op til 100 kroner til det forhøjede odds. Hvis du spiller 100 kr. på kampene fredag, så får du også et free bet på 100 kr., som du kan bruge til lørdagens kampe.

 

Spil gaveoddset hos ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top