Dagens bet: Målfattig kamp i Herning

The perfect guide to the casino

Dagens bet: Målfattig kamp i Herning

I aften skal FC Midtjylland spille deres første kamp i dette års Europa League, hvor modstanderne hedder Legia Warszawa. På hjemmebane har ulvene fra Herning tendens til at spille målfattige kampe, mens det samme gør sig gældende for gæsterne når de spiller på udebane.

Ét af holdene som FC Midtjylland trak i lodtrækning til dette års Europa League, var Legia Warszawa og i aften starter de turneringen ud på hjemmebane mod Polakkerne. Begge hold har ofte tendenser til målfattige kampe og derfor tror vi på en målfattig kamp i Herning.

Spil med hos Tipico lige HER

FC Midtjylland er forsvarende mestre og kom også flyvende fra start i den indeværende sæson. Dog er deres suværenitet blevet mindre og deres resultater mere tvivlsomme i det seneste stykke tid. I klubbens seneste fem hjemmebanekampe, i alle turneringer, er fire af endt med under 2,5 mål. Den eneste kamp der har haft mere end 2,5 mål, var kampen de tabte i Champions League kvalifikationen mod APOEL på hjemmebane. Her tabte de 1-2. I klubbens fire første hjemmebanekampe i Alka Superligaen, er ingen af dem endt med over 2,5 mål.

Legia Warszawa har i deres seneste fem udebanekampe også spillet fire af dem til under 2,5 mål. Legia Warszawa er forsvarende polske mestre, men har ikke været så målfarlige i denne sæson som sidste. I de første fire udebanekampe er det kun blevet til to sejre, ét uafgjort resultat og ét nederlag.

Tip: Under 2,5 mål
Odds: 1.65
Bookmaker: Tipico

Kampen spilles kl. 19.00 og kan ses på Canal 9.

Spil med hos Tipico lige HER

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top