Dagens bet: Manchester City-sejr

The perfect guide to the casino

Dagens bet: Manchester City-sejr

Endelig er den nye sæson af UEFA Champions League skudt i gang, og i aften starter vi ud med et stjernespækket topbrag, mellem to af europas giganter, nemlig Manchester City og Juventus. Manchester City er mildt sagt flyvende for tiden, mens Juventus er en skygge af sig selv, sammenlignet med sidste års sæson.

Etihad Stadium ligger i aften grund til et topbrag mellem to superklubber, når Manchester City tager mod Juventus. Vi synes at oddset på Manchester City er en gave, når man tager statistikkerne i betragtning.

Spil med hos Tipico lige HER

Manchester City ligger suværen etter i den engelske Premier League, hvor de på flotteste vis har gjort rent bord i ligaens fem første kampe. Ikke alene er dette imponerende, men deres målscorer er på 11-0. Det er altså lykkedes dem, i gennemsnit, at score lidt over to mål pr. kamp, og har altså ikke lukket ét eneste mål ind, indtil videre. Siden Manchester City mødte FC Barcelona i ottendelsfinalen sidste år, har de spillet otte hjemmebanekampe, og vundet alle. I de to seneste hjemmebanekampe alene har de en målscorer på 5-0, hvor de slog Watford med 2-0 og imponerede alle, da de slog de forsvarende mestre, Chelsea, med hele 3-0.

Juventus har fået en historisk dårlig sæsonstart. De ligger på en 17. plads i ligaen og har kun fået ét enkelt point i de første tre kampe i Serie A. Spilmæssigt har klubben også været en skygge af sig selv og har også solgt ud af nogle af klubbens største stjerne. blandt andet Arturo Vidal og Carlos Tévez spiller ikke længere for klubben.

Vi synes at odds 1.80 er vanvittig højt på en Manchester City-sejr og alle statistikker taler også for det.

Tip: Manchester City-sejr
Odds: 1.80
Bookmaker: Tipico

Kampen spilles kl. 20.45 og kan ses på TV3 Sport 1.

Spil med hos Tipico lige HER

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top