The perfect guide to the casino

Stor Superliga-handel: FCM-stjerne skifter til OB


OB har handlet hos de danske mestre.


Den fynske klub har hentet den 30-årige midtbanespiller Janus Drachmann i FC Midtjylland, hvor han har sat sin underskrift på en 4-årig aftale.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at være en del af den genrejsning af OB, der er igang. Det har været nogle magre år, men potentialet er der helt sikkert i både truppen og i klubben. Det er en trup med mange unge spillere, klubben selv har udviklet, og jeg glæder mig til at være en af dem, der skal være med til at gå forrest ved at dele ud af min erfaring og forhåbentlig smitte med min ærgerrighed og noget ekstra hårdhed, siger Drachmann til OB’s officielle hjemmeside og fortsætter:

– Nogle vil se det som et skridt nedad at skifte til OB fra FC Midtjylland, som jeg lige har været med til at vinde mesterskabet med. Men jeg ser en mere tydelig rolle til mig i OB, hvor jeg kan bidrage endnu mere med mine styrker end i FC Midtjylland. Jeg tror på, at vi i fællesskab kan gøre OB endnu stærkere, og det glæder jeg mig til at være med til i en klub, hvor jeg kender trænerteamet og deres tanker, og hvor jeg ser mig i en rolle, hvor OB og jeg får det optimale ud af hinanden.

OVERSIGT

Scroll to Top