The perfect guide to the casino

Ståle raser over banetilstanden efter sejr: Jeg ved ikke om der er vandingsforbud pga. tørken – Ikke godt nok

Dame N’Doye sendte sejren til København, da han i slutminutterne bragte FCK i front og sendte OB ud i mørket, til stor glæde for Ståle Solbakken.

FCK-træneren, Ståle Solbakken, fik det han kom efter til aller sidst, da han kunne se sin topscorer, Dame N’Doye, score sejrsmålet i slutminutterne. Det var derfor også en tilfreds FCK-træner, der havde roser til OB-mandskabet, som Footy.dk fangede efter kampen.
– Jeg føler lidt med Jakob Michelsen og OB, for hvis man ser på de fire første kampe er OB det hold, der har haft mindst held. OB har noget godt kørende og i perioder skaber de nogle store chancer, men vi har de fleste, bedste og største chancer og mest spil, så det er ikke fordi vi ikke vinder fortjent, men hvis OB spiller med samme power og spil bliver det for mange point for dem, sagde Ståle Solbakken til Footy.dk

Ståle Solbakken var noget nær tosset over den ene banehalvdels dårlige stand, hvor han mente, at den var knas tør.
– En anden ting jeg må sige er, at det er meget vigtigt for dansk fodbold at man har et vandingsanlæg, som virker på banen, det gør at begge hold kan spille god fodbold og i dag er det knastørt på den ene banehalvdel og jeg ved ikke om der vandingsforbud her i Odense pga. tørken og det er ikke godt nok, og det tjener OB eller FCK og heller ikke publikum. Hvis der var blevet kastet en cigaret ind, så brændte den og det er ikke sjovt, jeg mener det helt seriøst, det har meget at sige for produktet og OB taber pga. det, da de har meget hurtigere spillere, lød kritikken.

Ståle Solbakken ser frem til at hans angribere kommer tilbage fra skader i det pressede program.
– Jeg synes vi har spillet en del gode kampe, men sæsonen er kun lige startet sæsonen, men vi er inde i et lidt voldsomt program og vi er lidt ramte på angriberpositionen, der har vi ikke så meget at vælge imellem, sagde han til Footy.dk

FCK har nu 9 point ud af 12 mulige og ligger altså godt til i toppen af Superligaen.

OVERSIGT

Scroll to Top