The perfect guide to the casino

Horsens-træner: Der er stort set ikke en chance i hele kampen

AC Horsens og Bo Henriksen måtte se sig slået til sidst i Odense.

Læs også: Officielt: Dansk landsholdslegende indstiller karrieren

Det var en tydeligt skuffet og kortfattet Bo Henriksen, som Footy fangede efter kampen.
– Overall, det er jo en fodboldkamp, der ret beset skal blive 0-0. Der er stort set ikke en chance i hele kampen, til nogle hold og så må vi jo bare stå og klappe, altså hvis der er en, der sparker den op i hjørnet fra 25 meter på den måde, som han gør det, så er det bare rigtig godt sparket ind. Det kan vi ikke organisere os ud af altså vi kan jo forsvare os på rigtig, rigtig mange måder og det gjorde vi også i dag, men forsvare os imod en der klapper den op i hjørnet fra 25 meter, det kan vi ikke.

Læs også: Brøndby-tweet går viralt – Ydmyger rivalerne fra FCK

Læs også: Cristiano til Neymar: Drop PSG og tag til denne klub i stedet for

Horsens-træneren påpegede, at det var den sidste energi, der manglede i dagens kamp.
– Jeg synes egentlig, at vi i store dele af kampen gør alt hvad vi skal, vi mangler 5-10% for specielt i boksen for at blive farlige og komme ind der, hvor det gør rigtigt ondt. Vi mangler noget power i specielt offensiven, for jeg synes egentlig vi er okay på bolden i situationer, men vi bliver jo aldrig rigtig farlige. Så er det jo fint at forsvare sig, det er ok, men vi vil også gerne score og det var vi jo ikke så tæt på i dag.

Læs også: Juventus investerer stort: Henter Bonuccis afløser hos rival

Bo Henriksen var ærgerlig over nederlaget, da den defensive organisation var god.
– I de kampe, hvor vi mangler de sidste procenter, der forsvarer vi os godt og det gjorde vi i dag og så kan vi ikke gøre mere. OB spiller sig jo ikke ud af vores defensive organisation, selv 11 mod 10, der synes jeg vi står fremragende på banen. De spiller og spiller og spiller, men der sker jo ikke rigtigt noget. Så har de jo så en mand, der er kold og sparker den op i hjørnet, det er godt lavet slutter en ærlig Bo Henriksen.

Læs også: Kan du huske Edgar Davids? Sådan ser legenden ud i dag

OVERSIGT

Scroll to Top