Guldodds: Sådan vinder du kassen på Manchester United - Tottenham

The perfect guide to the casino

Guldodds: Sådan vinder du kassen på Manchester United – Tottenham

Kamp: Manchester United – Tottenham
Spilforslag: Dobbeltchance: Uafgjort eller Tottenham

Odds: 1,66

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Manchester United søndag aften tager imod Tottenham hjemme på Old Trafford.

Her skal de røde djævle vinde for at holde liv i en topplacering i Premier League, mens Tottenham ligeledes gerne skal bruge en sejr, hvis de skal holde trit med de andre tophold og dermed også håbet om en af de fire pladser, som giver adgang til Champions League.

Manchester United går ind til opgøret med en særdeles dårlig formkurve i bagagen. En sølle sejr er det blevet til i de seneste fem kampe, hvor modstanderne har været Bournemouth, Liverpool, West Ham, Aston Villa og Nottingham.

Samtidig har spillet på grønsværnen bestemt heller ikke været værd at se på, men snakken er i den grad en anden, hvis man vender blikket mod Tottenham.

Her har især offensiven været sprudlende med 13 mål i de seneste fem kampe, som også har kastet fire sejre af sig, og det er dermed også et formstærkt mandskab fyldt med selvtillid, der ventes at dukke op på Old Trafford søndag aften.

Med det spil, som Manchester United har vist på det sidste, har vi også svært ved at se, hvordan Ange Postecoglous tropper skal tabe kampen, derfor lyder vores spilforslag som følgende.

Spilforslag: Dobbeltchance: Uafgjort eller Tottenham
Odds: 1,66
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top