Guldodds: Sådan vinder du kassen på Danmark - Kazakhstan

The perfect guide to the casino

Guldodds: Sådan vinder du kassen på Danmark – Kazakhstan

Kamp: Danmark – Kazakhstan
Spilforslag: Jonas Wind scorer når som helst

Odds: 1,83

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Danmark lørdag aften tager imod Kazakhstan hjemme i Parken, og her skal det altså blive til en dansk sejr i jagten på en plads ved EM-slutrunden næste sommer.

Kasper Hjulmands tropper er da også storfavoritter til opgør, og det er bestemt også med god grund, selvom det danske landshold ikke har imponeret synderligt efter fiaskoen ved VM i Qatar.

De danske spillere besidder nemlig et topniveau, der er markant højere end det, som de kazakhstanske spillere kan bryste sig af.

Mens mange af de danske stjerner – heriblandt Rasmus Højlund, Christian Eriksen og Andreas Christensen render rundt i nogle af verdens største fodboldklubber, så må mange af spillerne fra det kazakhstanske landshold således tage til takke med en tilværelse i den hjemlige liga.

Dermed må man alt andet lige også forvente, at Danmark kommer til at dominere store dele af opgøret med en masse chancer til følge, og oppe foran har de rød-hvide faktisk en af Bundesligaens farligste angriber.

Mens Rasmus Højlund har fået en masse omtale i kølvandet på sit skifte til Manchester United, så er Jonas Wind måske gået lidt under radaren, men han har altså fået en fuldstændig forrygende start på sæsonen i Wolfsburg.

Her har han således banket hele syv mål i kassen i løbet af sæsonens første syv Bundesliga-kampe, og med tanke på, at aftenens modstander er markant svagere end, som han er vant til at stå over for i Tysklands bedste fodboldrække, så ser vi også ganske god værdi i, at han kommer på måltavlen.

Derfor lyder vores spilforslag også som følgende:
Spilforslag: Jonas Wind scorer når som helst
Odds: 1,83
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top