GAVE-odds: Sådan vinder du kassen på 'Vild med dans'

The perfect guide to the casino

GAVE-odds: Sådan vinder du kassen på ‘Vild med dans’

Begivenhed: ‘Vild med dans’
Spilforslag: Andreas Bo og Camilla Dalsgaard ryger ud

Odds: 5,5

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Danseskoene er i den grad blevet kridtet op i den nye sæson af ‘Vild med dans’, hvor de danske kendisser i den grad har fået sin sag for på dansegulvet, og mens flere har imponeret, så er der også nogle, der hænger med måsen i den knap så sjove ende.

En af de mest udfordrede dansere er i øjeblikket skuespilleren Sebastian Bull og danskepartneren Asta Björk, der med nød og næppe overlevede omdansen i sidste uge.

Barbara Moleko og Damian Czarnecki samt Andreas Bo og Camilla Dalsgaard er tilmed fare for at forlade programmet næste fredag.

Oddssætterne har dog en klar favorit til at forlade ‘Vild med dans’, og det er Sebastian Bull og Asta Björk. Barbara Molekos åbenhjertige fortælling om angst kan også have været med til at sikre hende en uge eller to i programmet, da det er noget, som mange kan relatere til.

Med det in mente synes en omdans mellem Andreas Bo og Camilla Dalsgaard samt Bull & Björk bestemt ikke usandsynlig, og her er det altså seerne, der kommer til at have den sidste og afgørende stemme.

Selvom Andreas Bo er et markant større navn end Bull, hvilket utvivlsomt giver ham en fordel, så vurderer vi dog samtidig, at hans mange klovnerier kan få en negativ indflydelse, da Bull alle dage virker mere alvorlig og seriøs omkring danseeventyret.

Samtidig er der et særdeles attraktivt odds ved at hente, hvis man tror på, at det bliver Andreas Bo og Camilla Dalsgaard, som vinker farvel til ‘Vild med dans’ efter fredagens program.

Derfor lyder vores spilforslag også som følgende:
Spilforslag: Andreas Bo og Camilla Dalsgaard ryger ud
Odds: 5,5
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top