Guldodds: Sådan vinder du kassen på FCK - FCM

The perfect guide to the casino

Guldodds: Sådan vinder du kassen på FCK – FCM

Kamp: FC København – FC Midtjylland
Spilforslag: FC København vinder

Odds: 1,9

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når FC København lørdag eftermiddag tager imod FC Midtjylland hjemme i Parken i 3F Superligaen.

Her kan løverne fra hovedstaden i den grad trække fra i toppen af Danmarks bedste fodboldrække med en sejr. FC Midtjylland har ligeledes brug for en sejr, hvis de vil holde liv i håbet om at være en del af mesterskabsspillet i indeværende sæson.

Ulvene fra heden har nemlig haft en turbulent sæson, der har budt på mange svingende præstationer, og det har altså også medført, at de må tage til takke med 14 point på en 5. plads.

Der er dermed kridtet op til en særdeles vigtig kamp i Parken, som kommer til at have stor indflydelse på topstriden, men med det niveau, som FC København har vist på det seneste, så ser vi altså rigtig fornuftig værdi i en sejr til Jacob Neestrups mandskab.

Derfor lyder vores spilforslag også som følgende:
Spilforslag: FC København vinder
Odds: 1,9
Udbyder: Bet365

Ønsker du i øvrigt at læse en længere optakt til kampen, hvor der bliver gået i dybden med de to holds formkurve, og hvor potentielle startopstillinger ligeledes fremgår, så kan du finde en artikel om netop det lige her.

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top