Guldodds: Sådan vinder du kassen på Manchester City - Arsenal

The perfect guide to the casino

Guldodds: Sådan vinder du kassen på Manchester City – Arsenal

Kamp: Manchester City – Arsenal
Spilforslag: Gabriel Jesus over 0,5 skud på mål.

Odds: 1,72

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Manchester City onsdag aften tager imod Arsenal hjemme på Etihad Stadium, hvor de to stjernespækkede mandskaber krydser klinger i en direkte kamp om det engelske mesterskab.

Selvom kampen formentlig kommer til at være præget af en masse taktik og hårde nærkampe, så virker det dog samtidig uundgåeligt, at der ikke skulle opstå chancer med to så offensivindstillede mandskaber.

Manchester City og Arsenal er således de to klart mest målfarlige hold i Premier League, hvor de tilsammen i indeværende sæson i skrivende stund står noteret for hele 155 mål, hvilket altså vidner om tårnhøj klasse i offensiven.

En af Arsenals farligste spillere Gabriel Jesus, og det er altså også en mand, der ikke er bange for at trykke på kassen, når han har muligheden for det.

Den brasilianske angriber er med sine 3,2 skud pr. kamp i gennemsnit den mest afslutningsivrige spiller på Arsenals mandskab, og så er han samtidig også den, der har det højeste gennemsnit på antal skud på mål pr. kamp med 1,3.

Derfor ser vi også rigtig fin værdi i, at Gabriel Jesus har minimum et skud indenfor målrammen i kampen mod Manchester City.

Spilforslag: Gabriel Jesus over 0,5 skud på mål
Odds: 1,72
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top