Guldodds: Vind kassen på Arsenal - Southampton

The perfect guide to the casino

Guldodds: Vind kassen på Arsenal – Southampton

Kamp: Arsenal – Southampton
Spilforslag: Martin Ødegaard over 0,5 skud på mål.

Odds: 1,40

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Arsenal tager fredag aften imod Southampton hjemme på Emirates Stadium, og her skal Mikel Artetas talentfulde mandskab altså ud at sikre sig et tre point til mesterskabskampen, efter sidste weekends skuffelse mod West Ham.

London-klubben er da også storfavoritter til opgøret, og de forventes alt andet lige at dominere opgøret fra start til slut.

Arsenal har da også for vane at styre kampen, når de er på eget græs, og i løbet af sæsonen har de således banket hele 42 mål i netmaskerne på 15 hjemmekampe.

Samtidig er de også et af de mest chanceskabende hold i Premier League, hvor afslutningerne kan komme mange steder fra – blandt andet Martin Ødegaard, som vi har fundet et ganske fint spilforslag på til i dag.

Den norske midtbanekreatør, der for alvor er blomstret op i indeværende sæson, har således 2,6 skud pr. kamp i snit, og med en hjemmebanefordel mod Southampton, hvor Arsenal forventes at skabe et hav af chancer, så vurderer vi, at der er en god sandsynlighed for, at Ødegaard får minimum et skud på mål.

Spilforslag: Martin Ødegaard over 0,5 skud på mål
Odds: 1,40
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top