Har bookmakeren lavet en fejl? Sådan vinder du kassen på aftenens EL-brag mellem Sevilla - Man Utd

The perfect guide to the casino

Har bookmakeren lavet en fejl? Sådan vinder du kassen på aftenens EL-brag mellem Sevilla – Man Utd

Kamp: Sevilla – Manchester United
Spilforslag: Over 5,5 kort i kampen

Odds: 1,83

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Sevilla tager senere i dag imod Manchester United hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, og her er der altså lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp.

Første opgør sluttede nemlig 2-2 på Old Trafford, og begge mandskaber har dermed alt at spille for, når de træder ind på grønsværnen i jagten på videreavancement til semifinalen i Europa League.

Det kommer formentlig også til at vise sig på grønsværnen, hvor vi forventer en kamp med høj intensitet og en masse hårde dueller.

Det var også tilfældet i det første opgør mellem Sevilla og Manchester United, hvor kampens dommer uddelte hele otte gule kort, og det er bestemt ikke utænkeligt, at det gentager sig senere i aften.

Sevilla er således kendt for at være et notorisk hårdtspillende mandskab, og så er de et af de hold i La Liga, som rager flest kort til sig.

Samtidig er kampens dommer, portugisiske Artur Soares Dias, bestemt ikke bleg for at uddele ostemadder, da han i gennemsnit giver 4,99 kort pr. kamp.

Vi ser derfor også fremragende værdi i kortspil til aftenens Europa League-brag, hvor vi forventer, at der vil komme mere end 5,5 kort.

Spilforslag: Over 5,5 kort i kampen
Odds: 1,83
Udbyder: Bet365

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top