Skal du se Holger Rune i aktion? Sådan vinder du kassen på kampen

The perfect guide to the casino

Skal du se Holger Rune i aktion? Sådan vinder du kassen på kampen

Kamp: Holger Rune – Andrey Rublev
Spilforslag: Holger Rune vinder kampen

Odds: 1,50

Bonus info: Se kampen live på Bet365 – hvis du skriver dig op i dag

Tilmeld dig Bet365 i dag 

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

19-årige Holger Rune har muligheden for at vinde endnu en titel til trods for sin unge alder, når han senere i dag møder russiske Andrey Rublev i ATP-finalen ved Rolex Monte-Carlo Masters i Monaco.

Her er der lagt i kakkelovnen til en spændende kamp, hvor danskeren dog snupper favoritværdigheden, og kigger man på statistikkerne, så er der altså også meget, der taller for en sejr til Holger Rune.

Danskeren har nemlig leveret sublimt spil under hele turneringen, hvor det blandt andet er blevet til sejre over både Daniil Medvedev og Jannik Sinner, der indtager henholdsvis femte- og ottendepladsen på verdensranglisten.

Derudover har Holger Rune endvidere gode erfaringer med at møde Andrey Rublev, som han tidligere har stået over for to gange ved henholdsvis Paris Masters og Australien Open, og i begge tilfælde har danskeren kunne trække det længste strå.

Derfor ser vi også gode værdi i følgende spilforslag.

Spilforslag: Holger Rune vinder kampen
Odds: 1,50
Udbyder: Bet365

En af de største fordele ved at benytte Bet365 som udbyder til dette spilforslag er, at de tilbyder konkurrencedygtige odds på en lang række sportsgrene, inklusiv tennis. Bet365 er også en af de mest pålidelige og sikre spiludbydere på markedet, med et godt ry i branchen og et stærkt fokus på ansvarligt spil.

Hos Bet365 kan du nemt og hurtigt placere dit væddemål på, at Holger Rune vinder kampen. Deres hjemmeside og mobilapp er brugervenlige og lette at navigere, så du kan hurtigt finde dit spil og placere dit væddemål.

En yderligere fordel ved at tilmelde sig Bet365 og placere dette spilforslag er, at du også kan se kampen live via deres streamingtjeneste. Bet365 har en af de bedste live-streamingtjenester på markedet og viser en lang række sportsgrene, herunder også Tennis. Hvis du tilmelder dig Bet365 og placerer dette spilforslag, kan du se kampen mellem Holger Rune og Andrey Rublev og følge med i den danske tennisstjernes præstation i realtid.

At se kampen live kan også hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger, når det kommer til live-væddemål, da du kan se, hvordan kampen udvikler sig og justere dit væddemål i overensstemmelse hermed.

Så hvis du ønsker at følge med i Holger Runes præstation og samtidig se kampen live, kan du med fordel tilmelde dig Bet365 og placere dette spilforslag på, at danskeren trækker sig sejrrigt fra opgøret.

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top