Nu vil DBU overveje Santander-straf: Kan misse Brøndby-derby

The perfect guide to the casino

Nu vil DBU overveje Santander-straf: Kan misse Brøndby-derby

I første omgang ville DBU ikke straffe Federico Santander for voldelige handlinger mod FCN, men nu får fløjten en anden lyd.

DBU er ved at skifte mening efter massivt pres.

Læs også: Dolberg og Emre Mor nomineret til Golden Boy med TO(!) Superliga-spillere

Det har undret fans af andre klubber end FCK og en del journalister og tidligere dommere, at Federico Santander mod FCN både fik lov til at sparke Emiliano Marcondes og slå Andreas Maxsø ustraffet.

– Der er ikke meget, der tyder på, vi tager sagen op. Jeg vil gerne slå fast, at vi ikke har truffet en endelig afgørelse endnu, men det er usandsynligt, vi tager sagen op.

– Det er korrekt, at vi kan tage sagen op, når dommeren ikke har set episoden, men for eventuelt at skulle straffe Santander, skal vi vurdere, der er tale om voldelig adfærd, og det er der næppe tale om i den situation mellem Santander og Marcondes, sagde Jens Hjortskov fra DBU’s disciplinærinstans til Ekstra Bladet forleden.

Nu bekræfter samme Jens Hjortskov dog over for BT, at de vil holde et telefonmøde i dag og diskutere Santanders handlinger. FCK’s næste kamp er mod Brøndby, og derfor vil Santander ikke være med i den kamp, hvis han skulle få karantæne.

Læs også: Se billederne: Courtois’ nye flirt fra årgang 1998 er helt vild med belgierens hund, som hun passer

Læs også: Dette sker der, hvis du får fem røde kort i en FIFA-kamp

Læs også: Iskold Dortmund-træner: Hold din kæft, Emre Mor

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top