Santander sparkede FCN-stjerne ned med vilje og slog modspiller i baghovedet: Her er DBU's chokerende svar i sagen om en straf

The perfect guide to the casino

Santander sparkede FCN-stjerne ned med vilje og slog modspiller i baghovedet: Her er DBU’s chokerende svar i sagen om en straf

Nu er der kommet svar på om der vil blive optaget en sag mod Federico Santander.

Federico Santander sparkede lettere umotiveret FCN’s Emiliano Marcondes ned, da FCK i går fik 1-1 mod FCN. Under afviklingen af et hjørnespark gik angrebsstjernen fra Paraguay helt tæt på FCN-profilen og bankede sit knæ i baglåret på modspilleren.

Læs også: Barca led choknederlag mod Malaga – kort efter smed Isco denne hilsen på Twitter

Det var dog ikke den eneste aktion, som Santander var ude i. Under samme kamp fik han også slået Andreas Maxsø i baghovedet. Alt i alt en ganske travl kamp for angriberen, der også skabte en scene, da han ikke fik lov til at sparke sit holds straffespark.

Læs også: Ramos har talt: Vil have denne stjerne til Real Madrid

Han kan dog ånde lettet op for hans opførsel får ingen konsekvenser ifølge Jens Hjortskov, formand for fodboldens disciplinærinstans.

– Der er ikke meget, der tyder på, vi tager sagen op. Jeg vil gerne slå fast, at vi ikke har truffet en endelig afgørelse endnu, men det er usandsynligt, vi tager sagen op.

– Det er korrekt, at vi kan tage sagen op, når dommeren ikke har set episoden, men for eventuelt at skulle straffe Santander, skal vi vurdere, der er tale om voldelig adfærd, og det er der næppe tale om i den situation mellem Santander og Marcondes, siger Jens Hjortskov ifølge Ekstra Bladet.

Læs også: Stor overraskelse: Denne middelmådige Superliga-spiller kan blive Zankas afløser i FCK

Dermed er Santander klar til FCK – Brøndby om en uge.

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top