The perfect guide to the casino

Mourinho afslører: Jeg fortryder behandlingen af Schweinsteiger, men derfor gjorde jeg det

José Mourinho afslører nu, hvorfor han smed Schweinsteiger ud af truppen.

Læs også: Mourinho raser: Dette har lige kostet mig to af mine stjerner

Den tyske midtbanespiller Bastian Schweinsteiger er skiftet til MLS-klubben Chicago Fire. I starten af sæsonen blev han smidt ud af United-truppen af den – dengang – nye manager José Mourinho, der dog siden tog tyskeren til nåde. Og nu afslører Mourinho så, at han fortryder behandlingen af Schweinsteiger.

– Bastian er i den kategori af spillere, som jeg har ondt af for noget, som jeg gjorde mod ham. Jeg ønsker ikke at tale om ham som en spiller, jeg ønsker ikke at tale om ham som om jeg ville købe ham eller ikke købe ham. Jeg ønsker at tale om ham som en professionel. I ønsker at tale om ham som menneske, og det var det sidste, jeg fortalte ham, før han smuttede – ‘Jeg var ikke fair mod dig første gang, jeg er nødt til at være fair mod dig nu ‘. Så da han bad mig om at få lov til at skifte, var jeg nødt til at sige ‘ja, det kan du’, fordi jeg gjorde det én gang, kan jeg ikke gøre det to gange, så jeg har ondt af den første periode med ham. Og det ved han. Jeg er glad for, at han ved det, fordi jeg fortalte ham det, og jeg vil savne en god fyr, en god professionel, en god indflydelse i træning. En meget god indflydelse, udtaler portugiseren til Uniteds hjemmeside, før han fortsætter.

Læs også: Cristiano med klar besked til Zidane: Hent denne United-stjerne

– Jeg var nødt til at lade ham gå, og vi ønsker ham og hans kone et meget lykkeligt liv i Chicago. Ja, jeg beklager hans behandling sidste sommer. Jeg ville lade ham være i truppen. Jeg vidste i det øjeblik, at vi havde for mange spillere. Dengang havde vi for mange spillere i denne tvivlsomme situation, og vi havde stadig Morgan Schneiderlin og Memphis Depay og vi havde Andreas Pereira og Tyler Blackett og James Wilson. Vi havde en enorm trup i starten.

Læs også: Alexis vil til Chelsea

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top