Silkeborg-chef sviner Bendtner og Fischer i kikset forsøg på at rose Dolberg

The perfect guide to the casino

Silkeborg-chef sviner Bendtner og Fischer i kikset forsøg på at rose Dolberg

Silkeborgs sports- og talentchef Jesper Stüker sviner Nicklas Bendtner og Viktor Fischer i stort hollandsk medie i forsøg på at rose Kasper Dolberg.

Kasper Dolberg er en af Danmarks største stjerner og får opmærksomhed fra hele verden. Alle vil læse om den blonde bomber, men den opfattelse har Silkeborgs sports- og talentchef Jesper Stüker tilsyneladende ikke.

Læs også: Kåring: Verdens 13 bedste keepere – nummer 3 og 10 er en kæmpe joke

I hans verdensbillede får Dolberg ikke opmærksomhed i medierne, og han kommer med en lettere bizar sviner af Nicklas Bendtner og Viktor Fischer i de store hollandske medie De Telegraaf.

– Kasper har vist spektakulære ting. Han er måske ikke den største stjerne i medierne, og han er ikke typen, der tiltrækker sig opmærksomhed med det, han siger. Men på banen viser han sin personlighed. Andre danske talenter som Nicklas Bendtner og Viktor Fischer havde travlt med at fortælle, hvor gode de var. Det kommer Kasper aldrig til at gøre. Han spiller bare, siger Jesper Stüker, Silkeborgs sports- og talentchef, til det hollandske medie De Telegraaf og forklarer, at det altid har været sådan.

Bendtner er 29 år, Fischer er 22, mens Dolberg er 19.

Læs også: Brian Laudrup i grov ydmygelse af sin bror på live TV

Læs også: Billede: Agger har fået ny KÆMPE tatovering – nu er hele hans overkrop dækket

Læs også: Hjernedød opstilling: Sådan vil Portugal kunne stille op til EM i 2020 – gennemsnitalder på 25,4 år

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top