Colin Todd ville ikke bruge Keller - nu fortæller Randers-direktør den barske sandhed

The perfect guide to the casino

Colin Todd ville ikke bruge Keller – nu fortæller Randers-direktør den barske sandhed

Colin Todd har måske kørt dobbeltspil i sagen.

Læs også: Mand fra Aalborg rammer højeste odds nogensinde i Danmark – smed desværre kun én krone

Keller/Borring-sagen er en af de sager, der har fyldt allermest i dansk fodbold i de senere år, og mange stod bag Colin Todd, da han ikke ville bruge Christian Keller, fordi han havde fundet sammen med Jonas Borrings kone. Nu kan Randers FC’s direktør Michael Gravgaard dog afsløre, at Colin Todd kørte dobbeltspil i sagen.

Læs også: Officielt: Agger skal igen spille for Liverpool

– Han var ikke sen til at tage parti, da han fandt ud af, hvem der havde overhånden i pressen, da sagen begyndte at rulle. Jeg har ikke lyst til at sparke bagud mod Colin, for han har betydet ufattelig meget godt for Randers FC, men lige præcis i forhold til den sag mistede jeg rigtig meget respekt for ham. Han skiftede mening, som vinden den blæste, udtaler Michael Gravgaard til tipsbladet.dk, inden han fortsætter:

Grov Bendtner: Hans nye flamme er årgang ’97 – Se den langbenede, fantastisk smukke og velformede pige her

– Han skiftede bare mening. Til at starte med var Colin pisse træt af det, Keller havde gjort, og han syntes, han var en idiot og en klaphat. Derfor tog han anførerbindet fra ham, men gjorde det klart, at han stadig skulle præstere på banen. Da Keller så udtalte, at anførerhvervet alligevel ikke betød det store for ham, tændte Todd af. Og så var det, han sagde, at Keller aldrig ville komme til at spille igen under hans ledelse. Men det var aldrig noget, offentligheden vidste. Jeg vil gerne gentage, at jeg ikke er ude på at sparke bagud efter Colin, men det er bare et faktum. Flere mennesker her i klubben kan bekræfte det.

Læs også: Kvindelig sportsvært scorede sin chef og mistede jobbet som ‘Onside-darling’

Læs også: Hun skal være vært for Onside for fremtiden

Se også: Rivaldo døden nær i Fitness-centeret: Løb 9.20 km på 57.20 minutter

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top