The perfect guide to the casino

Skiftede fra Brøndby i sommer – nu kan han være tæt på retur

Han skiftede fra Brøndby til Holland i sommer men nu kan han være på vej Superligaen igen.

David Boysen fik en nogenlunde halv sæson på Vestegnen, inden han drog videre til Roda. Men nu har han fået ophævet kontrakten, og afslører i følge Bold.dk at han kan være på vej til Superligaen igen.

– Jeg har lynhurtigt fået mange henvendelser og konkrete tilbud fra højre og venstre, så det ser positivt ud, siger David Boysen.

– Jeg har ikke nogen præferencer i forhold til, hvor jeg skal hen – der er fordele og ulemper ved det hele. Jeg har haft en god oplevelse med at komme til udlandet og opleve en anden kultur både på og uden for banen. Jeg har for eksempel nydt fankulturen, siger Boysen.

– Jeg kan dog godt se mig selv komme tilbage til Superligaen, men jeg kan endnu ikke svare på, hvad det ender med. Jeg skal lige samle de folk, jeg har omkring mig og mærke efter.

– Jeg har nogle tilbud fra Superligaen, som er rigtig interessante. Jeg har allerede fravalgt de klubber, som spiller efter en filosofi, som jeg ved, at jeg ikke kan præstere i. Jeg er rimelig langt med noget, men hvor det lige ender, ved jeg ikke.

– Det kan gå meget stærkt, men det kan også sagtens være, jeg lige sunder mig i et par dage og tænker igennem, hvad det skal være, siger Boysen.

LÆS OGSÅ: Medie: United henter ‘Den nye Ronaldo’ for 220 millioner – skriver under i morgen eller mandag

LÆS OGSÅ: Sexet galleri: Så ufatteligt lækker er Ibi Makienok

Ser du med, Zanka? Model-ex’en viser sig frem HELT NØGEN i vanvittig stilling

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top