Så fik Delaney debut og 90 min.: Delaney så gult da Werder tabte til ‘Schwarz-gelbes’

Thomas Delaney fik i dag debut for Werder Bremen, og spillede 90 minutter da de hjemme tog i mod Dortmund.

Den tidligere FCK-anfører Thomas Delaney fik i dag sine første 90 minutter for Werder Bremen, da de tabte 2-1 til Dortmund på hjemmebane. Og selvom det aldrig er godt at tabe, ja så var resultatet faktisk temmelig hæderligt.

For efter allerede minutter scorede dygtige Andre Schürrle for udeholdet. Og kort inden pausen, ja så fik hjemmeholdets målmand, Drobny, såmænd rødt kort, hvorfor det pludselig så ualmindeligt svært ud for Werder.

Men i anden halvleg kom de igen. Bartels kunne efter en times spil udligne, men glæden varede kort, da Lukazs Piczcek scorede til 2-1 for gæsterne med et kvarter igen. Kort efter fik Thomas Delaney vist sit første gule kort i Tyskland, da han kom for sent i en tackling.

Kampen slutter således 1-2, hvilket placerer Werder Bremen og Delaney tre points over stregen.