'Zanka' havnet i negativ fokus igen - eksperter ødelægger ham for denne pausekommentar

The perfect guide to the casino

‘Zanka’ havnet i negativ fokus igen – eksperter ødelægger ham for denne pausekommentar

Mathias ‘Zanka’ Jørgensen har igennem denne sæson skabt en masse negativ omtale omkring sin person, og nu er han på den igen. Eksperter giver ham tørre hug for efter sin pausekommentar mod Hobro IK i Superligaen.

FC København tabte søndag eftermiddag med 4-2 på udebane mod Hobro IK, og i pausen var de danske mestre bagud med 2-0. Mathias ‘Zanka’ Jørgensen leverede her en umotiverende og tåbelig pausekommentar.

– Vi er der ikke helt. De får også et ‘lucky punch’ i starten af kampen, og så kører det for dem. Men nej, vi er der ikke, og sådan er det, når man ikke har mere at spille for. Det er naturligt. Hobro viser også, at de virkelig gerne vil slå os, sagde ‘Zanka’ i pause-interviewet til Canal 9.

Og det skabte vrede hos eksperten Flemming Povlsen.

– Det er typisk dansk at sige, at man ikke har mere at spille for. Nu har vi opnået, hvad vi skal, og så lægger vi også bare ned. Det er så typisk! Nu har vi fået pokalen, mesterskabet er i hus, og så tager vi den derfra, sagde Povlsen ifølge Ekstra Bladet for åben skærm.

Mikkel Bischoff erklærede sig dybt enig.

– Prøv at tage et kig på Leicester. De blev også mestre før tid, men de tog opgaven mod Everton seriøst og blæste dem ud af banen. Derefter tog de til Old Trafford og gjorde deres job mod United. Det ville for alt i verden ikke blive til grin i de sidste runder. De skulle vise, at de havde det bedste hold. Jeg synes ærligt talt, at det er pinligt for FCK-spillerne. Det må ikke være sjovt at tabe så meget her, forklarede Bischoff.

FC København er danske mestre, mens Hobro IK er rykket ud.

Mest læste på footy.dk

1. VANVITTIGE nøgenbilleder: Miss Bum Bum holder sit løfte efter Barca-sejr
2. Officielt: West Ham henter gratis Bundesliga-profil
3. City-stjerne ville vide, om alle på Old Trafford var OK
4. Officielt: Her er den engelske EM-trup
5. Dansk agent: PSG’er skifter til Roma før EM

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top