The perfect guide to the casino

Robben: Jeg ville betale for at se denne Leicester-stjerne spille

Arjen Robben ville betale for at se Leicester-stjerne spille.

Leicester har imponeret alt og alle i denne sæson, der sandsynligvis kulminerer med et velfortjent mesterskab. Det gælder også Bayern Münchens hollandske stjerne Arjen Robben, der specielt er imponeret over den algeriske kantspiller Riyad Mahrez, der forleden blev kåret som Årets Spiller i Premier League.

Mahrez er faktisk så god, at Robben ligefrem ville betale for at se ham. Det afslører hollænderen i et interview, hvor han fortsætter:

– Hvad jeg har set, og nok endnu mere hvad jeg har hørt, så er han meget good. Han er en meget talentfuld spiller. Men det er måske den eneste negative ting ved det. Fordi de gør det så godt, vil andre klubber sandsynligvis jagte dem. Den måde de spiller som et hold, er imponerende. Der er et par spillere, som ham jeg lige har nævn, der gør det ekstraordinært i Leicester. Jeg mener, at disse spillere er grunden til, at du kommer på stadion – bare for at se dem. De dygtige spillere oppe foran, der kan ændre en kamp med kun én handling, udtaler Robben i følge Match of the Day Magazine.

Mest læste på footy.dk

1. Leicester-fan har ikke lukket sit væddemål – så meget vinder han, hvis Leicester vinder PL
2. Alli og Mahrez har fået opgradering i FIFA – se deres nye kort her
3. Sådan ville Årets Hold se ud, hvis man blot gik efter statistikkerne
4. Åh nej: City-ejers bror indleder forhandlinger om køb af Liverpool
5. Overraskende statistik: Denne spiller er La Ligas mest målfarlige

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top