Krohn-Dehli indskiftet og knæskadet i Sevilla-remis

Michael Krohn-Dehli blev indskiftet og senere skadet, da Sevilla her til aften spillede uafgjort mod Shakhtar.

Sevilla skulle her til aften forsøge at få sig et godt udgangspunkt i første semifinaleopgør i Europa League på udebane mod Shakhtar, og spanierne kom godt fra land, da Vitolo efter få minutter bragte udeholdet i front. Ved pausen var føringen dog vendt til et truende nederlag efter mål fra Marlos og Stepanenko.

I anden halvleg blev Michael Krohn-Dehli så skiftet ind, men han nåede blot at være på banen i 13 minutter, før han igen måtte lade sig udskifte, med hvad der lignede en alvorlig knæskade.

Sevilla fik annulleret et mål for tvivlsom offside, men formåede alligevel at sikre sig 2-2 via en scoring fra Kevin Gameiro på straffespark. De tager dermed et par vigtige udebanemål med sig til returopgøret på Ramón Sánchez Pizjuán.

Mest læste på footy.dk

1. Leicester-fan har ikke lukket sit væddemål – så meget vinder han, hvis Leicester vinder PL