Ove P. sviner Hobro-ledelsen

The perfect guide to the casino

Ove P. sviner Hobro-ledelsen

Ove Pedersen er langt fra tilfreds med, hvordan tingene fungerer i Hobro. Den normalt idylske klub har mistet sin DNA. Det mener cheftræneren efter dagens remis mod Esbjerg.

Hobro tog hele Danmark med storm, da de før sidste sæson rykkede op i landets bedste række med en trup, der bestod af blandt andet gymnasielærer og landmænd. I de seneste måneder har klubben dog prioriteret anderledes, og det ærgrer Ove Pedersen.

Hobro-cheftræneren kan ikke længere kende det gamle Hobro, som Jonas Dal og Mads Justesen stod i spidsen for. Den bundrutinerede træner mener, at klubben slap sit DNA i sommer, da de solgte flere danske profiler og erstattede dem med udenlandske spillere.

– Den helt store fejl i Hobro sker i sommer, hvor flere af de gode spillere bliver solgt, og lige pludselig står vi i stedet med ni udlændinge. Sidste år havde man kun én – Quincy (Antipas, red.). Så kan det jo ikke lade sig gøre – og da slet ikke i en deltidsklub, hvor der er nogle, der ikke træner fuld tid. Jeg har skulle finde en helt ny model, og det har været svært. Hobro-DNA’en døde i sommer, siger Ove P. til BT.

Ove Pedersen har kontrakt i den jyske klub frem til næste sommer, hvorfor han ifølge aftalen også følger dem ned i 1. divisionen, hvis de ender med at rykke ud af Superligaen.

Mest læste på footy.dk

1. Bashkim tyrede tilskuer i hovedet – nu har han sendt hende denne flotte gave
2. Afsløring: Vardy svinede dommer efter udvisning – dette blev der råbt
3. Hvem vinder La Liga? Se oddsene fra Danske Spil her
4. Liverpool-profil: Jeg er meget taknemmelig for Guardiolas ærlighed
5. Fabregas afslører: Sådan snød Xavi mig til at skifte fra Arsenal

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top