Dansk WAG afslører: Sådan er det at leve sammen med en fodboldspiller

The perfect guide to the casino

Dansk WAG afslører: Sådan er det at leve sammen med en fodboldspiller

Dansk super-WAG afslører nu, hvordan det er at leve sammen med en fodboldspiller.

Lyngby-spilleren Michael Lumb har sig en yderst velskabt bedre halvdel i form af den smukke Josephine Miró. Hun har skrevet en blog om, hvordan det er at leve sammen med en professionel fodboldspiller.

Så hører jeg ofte nogle af de her sætninger: ’’Nååh, din kæreste er fodboldspiller så behøver du vel ikke at arbejde’’ , ’’Du er sammen med ham for pengenes skyld’’, ’’Er du så bare hausfrau eller?’’ Her vil jeg gerne slå et par ting fast. Jeg er utrolig stolt af, at Michael kan leve af sit talent- men hvad fanden har det med mig at gøre og de ting JEG gerne vil med mit liv? Jeg har mine egne mål, mine egne drømme og min helt egen måde at gøre tingene på. Jeg kunne aldrig drømme om at leve en andens liv, uden jeg selv fik noget ud af det. Jeg går på arbejde og tjener mine egne penge og jeg lever også af at lave nogle ting jeg er dygtig til. Og JA jeg er også ’’Hausfrau’’ med stort H. Jeg vasker tøj, gør vores hjem rent, laver vores mad, er snart mor, stryger vores skjorter, reder vores seng – men alt dette gør Michael også, hvis jeg beder ham om det. Jeg gør de her ting, fordi jeg gerne vil have at han har det godt og er tryg når han er herhjemme. Hjem skal være et sted man elsker at være og det går jeg meget op i.

Så kommer vi til det her med pengene. Kliché. Kællinger der har ondt i røven og fyre der ikke har en krone på lommen, er de første til at smide om sig med de her latterlige sætninger. Men jeg tager det egentligt ikke som en sviner rettet mod mig, det jeg bliver sur over er, at folk egentlig påstår, at min mand, min kæreste og min bedste ven – ikke har andet at byde på end penge? Det synes jeg virkelig er en gang lort, at lukke ud om andre mennesker. Vi har noget sammen, som ingen andre vil kunne forstå – og det behøver de heller ikke. Jeg bliver nok mere forkælet end de fleste, men jeg synes også jeg gør mig fortjent til det. Jeg stræber efter at give hver dag mening og bidrage med det jeg kan. Det er sjældent vi går i seng om aftenen uden at sige til hinanden, at i dag var en dejlig dag.

Sådan skriver Josephine Miró blandt andet i sin blog, som du kan læse lige her.

Mest læste på footy.dk

1.FIFA-verdensmesteren: Disse tre hold er de bedste at spille med i FIFA 16
2.Billede: Legendes datter viser sin vanvittige barm frem i BH
3.Holdkammerater: Sviatchenko er Celtics værst klædte
4.Konen ER skredet fra United-stjerne – her er beviset
5.Footys bud: Her er det stærkeste hold Danmark kan stille til OL

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top