Ustoppelige Zlatan cruisede PSG forbi Reims i 4-1 sejr

Zlatan Ibrahimovic og PSG tog i dag endnu et skridt i sæsonen, og lagde endnu større afstand til nærmeste forfælger i den franske Ligue 1.

Det bliver efter alt at dømme en historisk stor sejr til PSG i dette års Ligue 1. Efter dagens sejr i mod Reims ligger PSG på førstepladsen med massive 27 points ned til nærmeste forfølger, Reims. PSG har i sæsonen vundet 23 kampe og spillet 4 uafgjort.

I dag var det svenske Zlatan Ibrahimovic der med fantastisk spil sikrede storklubben sejr nr. 23. 2 oplæg og 2 kasser var dét som Zlatan bidrog med i dagens kamp i mod Reims.

Allerede efter 10 minutter scorede højrebacken van der Wiel på oplæg af svenskeren. 20 minutter senere scorede Reims’ Oniangue.

Kort inden pausen satte Zlatan dog tingene på plads, da han først med et mål og kort efter et oplæg til Cavani sørgede for en pauseføring på 3-1.

Og i anden halvleg sørgede svenskeren for at kampen aldrig blev spændende, da han lukkede og slukkede med 4-1 mål ca. 25 minutter før tid.

Zlatan har næsten scoret dobbelt så mange mål som nummer 2 på den franske topscorerliste og fører desuden assistlisten…

Mest læste på Footy.dk

1. Messi YDMYGER Celta Vigo: Afleverer bolden på et straffespark
2. Sjov brødre-historie om Milans 16-årige kometkeeper
3. Manchester United-stjerne festede til tidligt om morgenen og var i infight
4. Englændere giver Kasper Schmeichel vildt kælenavn efter én særlig aktion mod Arsenal
5. Frisk spillefugl vinder store penge på at gætte én speciel målscorer i Liverpools kæmpe-sejr