Müller med lækkerbisken i Bayern München-comeback

Bayern München var i problemer mod Darmstadt hjemme på Alianz Arena, men Thomas Müller tog sagen i egen hånd og vendte det – blandt andet på en superscoring til 2-1. Også Robert Lewandowski scorede.

Bayern München stormer frem i Bundesligaen, og de ligner endnu engang en sikker vinder af den tyske liga. Lørdag eftermiddag var de dog i overraskende problemer mod Darmstadt, der kom foran med 1-0 efter 26 minutter.

Kort efter pausen udlignede tyske Thomas Müller dog, og offensivspilleren var endnu engang på pletten i det 71. minut, da han leverede et supermål, hvor han scorede med ryggen til mål. Robert Lewandowski lukkede til 3-1 seks minutter før tid.

Andetsteds spillede Wolfsburg, uden Nicklas Bendtner 1-1 med Hertha Berlin, mens Andreas Christensen og Borussia Mönchengladbach vandt 1-0 over Köln.

Også Werder Bremen var i kamp. Med danske Jannik Vestergaard tabte de med 2-0 til Ingolstadt, mens Hoffenheim slog Mainz med 3-2.

Mest læste på Footy.dk

1. Messi YDMYGER Celta Vigo: Afleverer bolden på et straffespark
2. Sjov brødre-historie om Milans 16-årige kometkeeper
3. Manchester United-stjerne festede til tidligt om morgenen og var i infight
4. Englændere giver Kasper Schmeichel vildt kælenavn efter én særlig aktion mod Arsenal
5. Frisk spillefugl vinder store penge på at gætte én speciel målscorer i Liverpools kæmpe-sejr