Inter bevarede kontaktet til toppen af Serie A i 3-1 sejr over Sampdoria

Inter Milan skulle her til aften forsøge at komme tilbage på sporet efter en del svingende præstationer på det seneste. Det gjorde man således med en 3-1 sejr over Sampdoria på hjemmebane.

Første mål blev sat ind af D’Ambrosio, efter 23 minutter da han dukkede op ved bagerste stang og gav milaneserne føringen. Denne stilling holdt indtil pausen, hvorefter Inter udbyggede føringen. Her scorede midtstopper Miranda efter at have pandet et hjørnespark i nettet til 2-0 føring for Inter.

Ondt skulle blive værre for Sampdoria, da Inters målmaskine Mauro Icardi kunne eksekvere Inter foran 3-0 efter at have modtaget en stikning fra midtbanespilleren Brozovic.

I tillægstiden kunne den tidligere Juventus-spiller, Fabio Quagliarella score efter hans hug gik i nettet via stolpen. Inter indtager efter sejren en 4. plads i Serie A med hele 10 points op til Juventus på førstepladsen, mens Sampdoria ligger 3 points over nedrykningsstregen på en 17. plads.

Mest læste på Footy.dk

1. Messi YDMYGER Celta Vigo: Afleverer bolden på et straffespark
2. Sjov brødre-historie om Milans 16-årige kometkeeper
3. Manchester United-stjerne festede til tidligt om morgenen og var i infight
4. Englændere giver Kasper Schmeichel vildt kælenavn efter én særlig aktion mod Arsenal
5. Frisk spillefugl vinder store penge på at gætte én speciel målscorer i Liverpools kæmpe-sejr